Březen 2011

Filmografie Seleny

27. března 2011 v 20:40 | Shelynka |  Selena Gomez
2011 -
Monte Carlo role: Grace
2010 -
Ramona and Beezus role: Beezus Quimby
2009 -
Program na ochranu princezen (Princess Protection Program) role: Carter Mason
2009 -
Kouzelníci z Waverly Place:film (Wizards of Waverly Place: The Movie) role: Alex Russo
2008 -
A zase jedna Popelka (Another Cinderella Story) role: Mary
2008 -
Horton Hears a Who! (Horton) role: Helga
2007 -
Arwin! role: Alexa
2007 -
Kouzelníci z Waverly (Wizards Of Waverly Place) role: Alex Russo
2006 -
Hannah Montana role: Mikayla
2005 -
Walker, texas ranger: Falešné obvinění (Walker, Texas Ranger: Trial by Fire) role: Julie
2003 -
Spy Kids 3D: Game Over role: Waterpark Girl

Pumping gas in West Hollywood

27. března 2011 v 20:38 Miley Cyrus
Mám tu 15 fotek z 24.3. když Miley byla u benzinky a čerpala beznin v západním Hollywoodu.
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com



Ahoj...když je teplo

22. března 2011 v 18:59 Blog
Ahojky lidičky a hlavně SBÉNKA!! ...je mi to mooc líto ale ja tedka nebudu mooc pracovat a dávat články na blog vlastně ho jen kapku pozastavuju tak napul!!...je pekně a ja jsem furt venku takže ani se mi k počítači nechce !!!..určitě sem dám par článku za něsíc tak ahoj a nezlopte se!!


MuchMusic Award

19. března 2011 v 19:40 | Shelynka |  Miley Cyrus
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com